Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Inštrukcije tehničnega naravoslovja

Politika zasebnosti in rezervacij terminov

Politika zasebnosti

Vse vsebine, objavljene na www.winstrukcije.com, so last upravljalca in lastnika spletne strani in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja se jih ne sme reproducirati, kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način.

Nisem odgovoren za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.winstrukcije.com, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Pridržujem si pravico do sprememb vsebin objavljenih na spletni strani www.winstrukcije.com.

Spletna stran www.winstrukcije.com za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. S pomočjo piškotkov se lahko izboljša delovanje spletne strani s ponujanjem vsebin, ki Vas zanimajo. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

E-pošta

Ne boste prejemniki e-sporočil, na katere se niste izrecno prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil in primerih, določenih z ZEKom-1. Od prejemanja elektronskih sporočil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na Odjava v sporočilih.

Osebni podatki

Z vnosom osebnih podatkov v obrazcih, objavljenih na posameznih straneh, soglašate, da lahko vaše osebne podatke (ime, priimek, ime podjetja, e-poštni naslov) uporabim za obveščanje o novostih, novih produktih in funkcionalnostih, marketinških in prodajnih akcijah… . Osebni podatek je tista informacija, ki vas identificira kot posameznika: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov. Vaše osebne podatke zbiram le in izključno kadar jih sami prostovoljno vnesete oziroma izrecno privolite v takšno zbiranje – denimo, s prijavo na seznam za prejemanje elektronskih novic.

Vaši kontaktni in osebni podatki ne bodo posredovani tretji stranki, (kamor ne spadajo pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov in povezane družbe). Vse spletne aktivnosti ponudnika so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu itd.). 

Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih pridobim ob Vašem obisku spletne strani www.winstrukcije.com.

Osebne podatke bom uporabil za izpolnjevanje obveznosti prevzetih s sklenjenimi pogodbami oziroma naročili in ponudbami ter iz tehničnih razlogov administriranja spletne strani, z namenom zagotavljanja dostopa do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z obiskovalci za namen neposrednega trženja.

Vse informacije, ki jih o sebi posredujete preko spletne strani www.winstrukcije.com nadzorujete sami. Z odločitvijo, da vaših podatkov ne boste posredovali, vzamete v zakup, da do nekaterih mest oziroma funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati.

Vprašanja

Če imate vprašanja ali želite sporočiti spremembe podatkov, lahko pišete na e-naslov [email protected]

Beleženje informacij

Kadar koli dostopate na spletno stran, se vsi splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije se uporabljajo izključno za merjenje obiska spletne strani in izboljševanje vsebin ter uporabnosti. Tako pridobljeni podatki niso predmet nadaljnje obravnave ali obdelave in niso posredovani tretji stranki.

Varnost osebnih podatkov

Podatki so zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem v skladu s pravili stroke.

Rezervacija, prestavitev in odpoved termina

V nadaljnem tekstu so predstavljeni pogoji rezervacije terminov za tehnične inštrukcije:

Rezervacija termina

- v kolikor nimaš zakupljenega paketa ur lahko rezerviraš le 2 termina za v naprej,

- več (kot 2) terminov hkrati lahko rezerviraš le, če imaš zakupljen paket ur za vsaj toliko terminov kolikor jih želiš rezervirati,

- v kolikor imaš zakupljen paket ur, je možno rezervirati največ 4 termine tedensko,

Prestavitev termina

- termin lahko prestaviš, le če najdeš nov tebi ustrezajoč termin, ki ima ob ogledovanju oznako ˇPROST TERMINˇ,

- prestaviš lahko le 1 termin tedensko oziroma največ 2 termina mesečno,

Odpoved termina

- termin lahko zastonj odpoveš kadarkoli vendar najkasneje 24 ur pred nastopom termina,

- termin katerega odpoveš v manj kot 24 ur pred nastopom dogovorjenega termina je 50% plačljiv ob naslednjem terminu,

- v kolikor je termin odpovedan s strani www.winstrukcije .com v manj kot 24 ur pred nastopom dogovorjenega termina, ti podarjam gratis 45 minut v naslednjem dogovorjenem terminu,

- na naslednji termin ni možno priti samo na gratis minute zaradi morebitne odpovedi.

Datum veljavnosti: od 25.08.2015